Archives of vegetarisk

Couscous med granatæble, rødløg og mynte

Couscous med granatæble, rødløg og mynte

Couscous salat med granatæble, rødløg og frisk mynte. Granatæblekernerne og mynten giver salaten en frisk fornemmelse, hvilket giver en dejlig kontrast til spidskommen og chili. Denne salat er god som tilbehør til grillmad, marinerede korteletter eller stegt halloumi ost
Read More
Couscous bowl med grove grøntsager og mynte dressing

Couscous bowl

Couscous bowl med ovnbagte kartofler, honning marinerede grove grøntsager, bløde løg, en lækker mynte-lime dressing og knasende, saltede mandler på toppen. Har du rester tilovers, så kom det i et pitabrød dagen efter. Og du får brugt dine rester på en nye måde.
Read More
Perlebygsalat med bagt rødkål på gourmone madblog

Perlebygsalat med bagt rødkål

Lækker perlebygsalat med friske bønner, babyspinat, feta og bagt rødkål som er vendt i rødvinseddike, sukker, olivenolie og frisk timian. Dejlig salat som både passer til frokostbordet eller til kødretter om aftenen.
Read More
Salat med søde kartoffelår på gourmone madblog

Salat med søde kartofler

Lækker salat med ovenbagte søde kartofler, babyspinat, avocado, feta, røget og saltede mandler og en lækker honning-dressing. Denne salat er perfekt som frokost eller som tilbehør til tærter eller kødretter.
Read More
Rødbedesalat med feta of græskarkerner

Rødbedesalat

Denne rødbedesalat er perfekt som tilbehør eller som hurtig vegetarisk aftensmad. Lækker ovenbagte rødbeder med persille, feta og knasende græskarkerner.
Read More