Archives of aftensmad

Asiatisk tilbehør på Gourmone madblog

Asiatisk tilbehør

Disse salater er virkelig perfekt som tilbehør til asiatiske retter. Og de passer desuden også perfekt til karamelliseret flæsk. En frisk og let spicy mangosalat med sesam og koriander
Read More
Hjemmelavet tortillas fra gourmone

Tortillas

Nem og hurtigt opskrift på hvedetortillas. Disse bløde og tynde tortillas er perfekte til små tacos. Disk op med friskbagte tortillas til din næste mexicanske fest.
Read More
Græskar alfredo på gourmone

Græskar alfredo

Alfredo er en klassiker, og græskar er ikke så ringe endda. Så hvorfor ikke kombinere to gode ting. Resultatet ligner måske mere en omgang mac and cheese, da den kraftige orange farve falmer lidt, når der kommer fløde i saucen.
Read More
indisk chicken korma på gourmone

Chicken korma

Dejlig lækker cremet chicken korma. Let spicy og dejlig krydderet med de bedste indiske krydderier. Og denne indiske ret har man altid lyst til at spise.
Read More
Lækker asiatisk flæsk med chili, seasm og koriander

Asiatisk flæsk

Sprød og lækker karamelliseret asiatisk flæsk, der er perfekt til en frisk og spicy nudelsalat. Pift den op med frisk chili, hvis du kan lide det ekstra stærkt og vær gavmild med de ristede sesamfrø. Sesamfrø gør det virkelig godt til de karamelliserede flæskeskiver.
Read More
Spicy asiatiske agurkesalat

Asiatisk agurkesalat

Jeg synes en asiatisk agurkesalat er noget af det mest friske tilbehør som man kan servere til karamelliseret flæsk. Det er både nemt og hurtigt at lave, og man kan selv justere, hvor stærk den skal være.
Read More
Rødbedesalat med feta of græskarkerner

Rødbedesalat

Denne rødbedesalat er perfekt som tilbehør eller som hurtig vegetarisk aftensmad. Lækker ovenbagte rødbeder med persille, feta og knasende græskarkerner.
Read More
Risoni pasta med pancetta og svampe

Risoni-pasta med pancetta og svampe

De små risoni-pasta ligner til forveksling små riskorn, hvorfor både udseende og konsistens kan minde om den velkendte risotto. Og da jeg ikke altid har været særlig stor fan af ris, har denne "pastotto" været et glimerende alternativ.
Read More