Archives of Salat

Couscous med granatæble, rødløg og mynte

Couscous med granatæble, rødløg og mynte

Couscous salat med granatæble, rødløg og frisk mynte. Granatæblekernerne og mynten giver salaten en frisk fornemmelse, hvilket giver en dejlig kontrast til spidskommen og chili. Denne salat er god som tilbehør til grillmad, marinerede korteletter eller stegt halloumi ost
Read More
Perlebygsalat med bagt rødkål på gourmone madblog

Perlebygsalat med bagt rødkål

Lækker perlebygsalat med friske bønner, babyspinat, feta og bagt rødkål som er vendt i rødvinseddike, sukker, olivenolie og frisk timian. Dejlig salat som både passer til frokostbordet eller til kødretter om aftenen.
Read More
Salat med søde kartoffelår på gourmone madblog

Salat med søde kartofler

Lækker salat med ovenbagte søde kartofler, babyspinat, avocado, feta, røget og saltede mandler og en lækker honning-dressing. Denne salat er perfekt som frokost eller som tilbehør til tærter eller kødretter.
Read More
Asiatisk tilbehør på Gourmone madblog

Asiatisk tilbehør

Disse salater er virkelig perfekt som tilbehør til asiatiske retter. Og de passer desuden også perfekt til karamelliseret flæsk. En frisk og let spicy mangosalat med sesam og koriander
Read More
Spicy asiatiske agurkesalat

Asiatisk agurkesalat

Jeg synes en asiatisk agurkesalat er noget af det mest friske tilbehør som man kan servere til karamelliseret flæsk. Det er både nemt og hurtigt at lave, og man kan selv justere, hvor stærk den skal være.
Read More
Rødbedesalat med feta of græskarkerner

Rødbedesalat

Denne rødbedesalat er perfekt som tilbehør eller som hurtig vegetarisk aftensmad. Lækker ovenbagte rødbeder med persille, feta og knasende græskarkerner.
Read More