Archives of Pasta

Freddy Spaghetti - næsten en klassisk bolognese på gourmone madblog

Freddy Spaghetti

Freddy Spaghetti er en udgave af den klassiske spaghetti bolognese. Opskriften er opkaldt efter min kæreste, som har lavet denne ret til mig utallige gange. Og nu har jeg så gjort ham kunsten efter og givet den lidt ekstra krydderi. Den smager himmelsk, og det er helt sikkert vinen. Så selvom du godt kan udlade vinen i retten, så gør det altså en forskel. Dette er en opskrift til 8 personer, så enten server den, når din familie eller venner kommer på besøg, rigtig italian style. Og ellers gem resterne og lav en perfekt lasagne med bolognese dagen efter. Jeg lover dig, at det bliver alt for lækkert, og så får du brugt dine rester, uden at skulle spise det sammen flere dage i træk.
Read More
Lasagne med ostesauce og parmesan på gourmone madblog

Lasagne

Helt og aldeles velsmagende lasagne med ostesauce. Jeg bruger kødsovsen fra én af mine andre opskrifter. Opskriften på den virkelige gode bolognese bliver til en ret stor portion, og hvis du ikke får gæster på besøg, så vil du helt sikkert have en god portion tilbage. Gem dét til dagen efter og lav denne fantastiske og nemme lasagne. Jeg snyder nogle gange, og køber en mornay sauce, hvis det skal gå hurtigt, og jeg ikke har tiden. Men når tiden er til det, så laver jeg den fra bunden. Server en lækker tomatsalat til din lasagne og nyd et glas god rødvin.
Read More
Cacio e pepe på madbloggen Gourmone. Lækker italiensk pastaret, som er nemt at lave.

Cacio e pepe

Cacio e pepe er en af mine nye go-to pastaretter. Den er virkelig lækker og cremet, og med en fyldig intens smag af peber og pecorino. Den er både simpel og hurtig at lave, og så elsker jeg bare smagen af peber. Du kan altid vælge at bruge lidt mindre peber, hvis du synes det er for meget, og ellers kan du smage pastaretten til med ekstra peber til allersidst.
Read More
Græskar alfredo på gourmone

Græskar alfredo

Alfredo er en klassiker, og græskar er ikke så ringe endda. Så hvorfor ikke kombinere to gode ting. Resultatet ligner måske mere en omgang mac and cheese, da den kraftige orange farve falmer lidt, når der kommer fløde i saucen.
Read More
Risoni pasta med pancetta og svampe

Risoni-pasta med pancetta og svampe

De små risoni-pasta ligner til forveksling små riskorn, hvorfor både udseende og konsistens kan minde om den velkendte risotto. Og da jeg ikke altid har været særlig stor fan af ris, har denne "pastotto" været et glimerende alternativ.
Read More