Hjemmelavet tortillas fra gourmone

Tortillas

Nem og hurtig opskrift på hvedetortillas. Disse bløde og tynde tortillas er perfekte til små tacos. Disk op med friskbagte tortillas til din næste mexicanske fest. 
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    30 MINUTTER
  • SERVERINGER
    4
  • TILBEREDELSE
    10 MINUTTER
Hjemmelavet tortillas fra gourmone

DET HAR DU BRUG FOR 

450 gram hvedemel
2,5 dl  vand, lunket
1/2 dl olivenolie
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
 










SÅDAN GØR DU

  • Bland mel, bagepulver og salt godt sammen ved hjælp af en røremaskine eller håndmikser. Tilføj vand og olie og rør alle ingredienserne godt sammen indtil det hele har samlet sig. 
  • Lad dejen køre  5-10 minutter på røremaskine til den er blød og smidig. Drys med mel og rul herefter dejen ud på bordet. Del dejen i 14 stykker (ca. 50 gram). 
  • Rul dejen til små kugler og lad dem hæve i en halv times tid. Rul derefter de små kugler flade med en kagerulle.
  • Bag tortillaerne på en tør pande ved medium til høj varme. Start med et minut på den ene side og ca. et minut på den anden side.
  • Pak de færdige tortilla ind i et rent viskestykke for at holde dem bløde og varme. Server dem med dit yndlings taco-fyld.
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1