Pizza margherita på gourmone madblog

Pizza Margherita

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker pizza. Og jeg kunne seriøst spise det hver dag, alle dage. Jeg er ret fan af en klassisk pizza margherita med frisk tomat og basilikum. Min udgave består af en masse forskellige tomater, frisk basilikum og mozzarella. Denne opskrift passer til én pizza margherita.
  • SVÆRHED
    NEM
  • TILBEREDELSE
    25 MINUTTER
  • SERVERINGER
    2

DET HAR DU BRUG FOR 

1 portion pizzadej (find opskrift)
1 dl pizzasauce, hjemmelavet eller købt
1 frisk forskellige tomater, skåret i skiver
1 håndfuld mozzarellakugle
lidt  frisk basilikum
lidt parmesan, revet

olivenolie

salt og peber






SÅDAN GØR DU

  • Du har brug for en portion pizzadej (passer til 4 pizzaer), som deles i fire lige store stykker. 
  • Skyl og skær først tomaterne, og fjern overskydende vand, eventuelt dup tomatskiverne med køkkenrulle, så de ikke afgiver for meget væskeRul nu eller tryk dejen ud med en kagerulle eller dine hænder indtil du har fået en rund pizzabund i den størrelse du ønsker. Kom din pizzabund på et bagepapir, så den er klar til at komme i ovnen. 
  • Fordel pizzasauce over bunden. Kom små mozzarellastykker ud over saucen og riv lidt parmesan, inden du fordeler de forskellige tomatskiver. Krydr med salt og peber, frisk basilikum, og dryp en lille smule olivenolie over pizzaen til sidst.
  • Bag pizzaen i midten af ovnen i 12-14 minutter indtil kanterne er gyldne og sprøde (måske på en pizzasten, hvis du ejer sådan en fancy sten), ellers på en opvarmet bradepande. 
  • Pynt til sidst den færdige pizza med frisk basilikum og lidt ekstra revet parmesan. 
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1