Meatball sandwich med italienske kødboller, basilikum og parmesan på gourmone madblog

Meatball sandwich

En meatball sandwich er virkelige bare lækkert. Snasket, saftig og lækker smagfuld sandwich, som både er god til frokost i weekenden eller som fast food.
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    45 MINUTTER (KØDBOLLERNE)
  • SERVERINGER
    4
  • TILBEREDELSE
    15 MINUTTER

DET HAR DU BRUG FOR 

1 portion  italienske kødboller
2 baguette eller flute, købt 
80 gram
feldsalat eller rucola 

parmesan, fintrevet

peber, friskkværnet

frisk basilikum, plukket



 


SåDan GØR DU

  • Brug en rest eller lav en portion italienske kødboller (find opskrift her)
  • Varm baguette eller flute i en ovn indtil de er sprøde og gyldne. Halver og del dem og fjern eventuelt en lille smule af det bløde brød, så der er plads til kødbollerne. Smør bundene med tomatsaucen fra de italienske kødboller. 
  • Læg herefter feldsalat eller rucola (eller anden valgfri salat), lune kødboller (halver dem eventuelt), smeltet mozzarella og frisk basilikum. Riv til sidst parmesan ud over og læg baguettene sammen.
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1