Lasagne med ostesauce og parmesan på gourmone madblog

Lasagne

Helt og aldeles velsmagende lasagne med ostesauce. Jeg bruger kødsovsen fra én af mine andre opskrifter. Opskriften på den virkelige gode bolognese bliver til en ret stor portion, og hvis du ikke får gæster på besøg, så vil du helt sikkert have en god portion tilbage. Gem dét til dagen efter og lav denne fantastiske og nemme lasagne. Jeg snyder nogle gange, og køber en mornay sauce, hvis det skal gå hurtigt, og jeg ikke har tiden. Jeg har prøvet utallige bechamel og mornay sauce, men synes helt sikkert den fra Netto er den bedste. Hvis du hellere vil bruge en bechamel, så gør du bare det. Men når tiden er til dét, så laver jeg den også fra bunden. Server en lækker tomatsalat til din lasagne og nyd et glas god rødvin. 
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    15 MINUTTER
  • SERVERINGER
    4
  • TILBEREDELSE
    35 MINUTTER
Lasagne med ostesauce og parmesan på gourmone madblog

DET HAR DU BRUG FOR 

1/2 portion  bolognese sauce (find opskrift her)
10-12
lasagneplader, friske eller tørrede
500 ml
mornay sauce, Chestford fra Netto 
100 gram parmesan, fintrevet
  friskkværnet perler












SÅDAN GØR DU 

  • Start med at lave en halv eller hel portion bolognese sauce (find opskrift her) eller brug en rest fra en anden dag. 
  • Tænd ovnen på 210 grader. Smør et ovnfastfad med lidt smør og begynd at bygge din lasagne op. Læg først et tyndt lag bolognese sauce. Derefter skiftevis lasagneplader, bolognese sauce og lidt mornay sauce, og slut af med kødsauce og mornay sauce. Krydr til sidst lasagnen med friskkværnet peber og drys med friskrevet parmesan. 
  • Sæt lasagnen midt i den forvarmede ovn og bag den i cirka 25-30 minutter. Lad den gerne køle af i 10 minutter inden servering, hvis du altså kan, for jeg kan normalt aldrig vente. 
  • Server en tomatsalat til din lasagne og nyd et glas rødvin. Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1