Græskar alfredo på gourmone

Græskar alfredo

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så elsker jeg pastaretter. Og denne her er ingen undtagelse. Alfredo er en klassiker, og græskar er ikke så ringe endda. Så hvorfor ikke kombinere to gode ting. Resultatet ligner måske mere en omgang mac and cheese, da den kraftige orange farve falmer lidt, når der kommer fløde i saucen. Men bare rolig det gør ikke retten dårlige, tværtimod. Prøv denne alfredo, for du vil helt sikkert ikke fortryde det. Græskarens sødme og den salte parmesan giver retten en perfekt smagskombination. 
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    35 MINUTTER
  • SERVERINGER
    4
  • TILBEREDELSE
    20 MINUTTER
Græskar alfredo på gourmone

DET HAR DU BRUG FOR 

1 lille
 
hokkaido græskar, skåret i grove stykker
500 gram  pasta, valgfri
1 dl fløde
40 gram parmesanost, revet
2 fed  hvidløg, finthakket
1 knsp  muskatnødt, revet eller stødt
3 spsk  smør








FORBEREDELSE 

  • Fjern først kernerne og skær derefter hokkaidoen i store grove stykker med skællen på. Læg hokkaido-stykkerne på en bageplade med bagepapir og kom lidt olie på pladen og bland dem rund.
  • Bag nu de grove stykker ved 200 grader i 30 minutter. Hold øje med at de ikke bliver alt for mørke. Efter de er færdige, så lad dem afkøle lidt, inden du begynder at blende det til puré med en stavblender eller foodprocessor.
  • Mens græskarstykkerne køler af, så sæt vand over til pasta. Vælg selv din  pasta og lad dem koge til al dente. 
  • Varm en stor gryde op ved høj varme og smelt smørret. Tilføj herefter hvidløg og steg til det er gyldentbrunt. Kom din græskarpuré ned til hvidløg og smør og lad det branke let i et minutstid. Hæld boullion ned i gryden, så saucen begynder at blive tyndere.
  • Kom nu fløde og parmesan ost i saucen og lad den trække lidt, så den begynder at blive cremet og fyldig. Smag saucen til med salt, peber og lidt muskatnød. Når du synes smagen sidder lige i skabet, så kom den kogte pasta ned i sauce og bland det hele godt rundt.
  • Drys parmesan og friskkværnetpeber på toppen inden servering.
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1