Asiatisk tilbehør på Gourmone madblog

Asiatisk tilbehør

Her er opskriften på lækker asiatisk tilbehør. Server salaterne til asiatiske retter, som karamelliseret flæsk. Jeg er helt vild med mango. Den sødmefyldte og friske frugt passer perfekt til saltede og spicy retter. Prøv min friske og let spicy mangosalat med sesam og koriander. Måske du er mere til avocado, så kan du prøve avocadosalaten med forårsløg, mynte og koriander. 
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    20 MINUTTER
  • SERVERINGER
    4
Asiatisk tilbehør på Gourmone madblog

DET HAR DU BRUG FOR 

Mangosalat
2 hele
mango, skåret i tern
1/2   lime, saften
3 spsk sesam, ristet
1 tsk  chili flakes 
et lille bundt

frisk koriander, finthakket



Avocadosalat   
3 modne
avocado, skåret i grove tern
2
forårsløg, skåret i tynde skiver
en lille håndfuld  frisk koriander, grovhakket 
en lille håndfuld frisk mynte, finthakket
1 spsk olivenolie
  salt og peber

SÅDAN GØR DU

  • Skræl mangoene og skær dem i små tern. 
  • Hak koriander fint og kom dem over mangostykkerne. 
  • Rist sesam på en tør pande ved middelvarme indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle lidt af, inden du hælder dem over mangostykkerne.
  • Pres saften fra en halv lime over salaten og bland det hele godt sammen. Hæld salaten op i en skål og pynt me chili flakes og ekstra korianderblade.
  • Halver avocadoerne og pil stenene ud. Skær grove tern i avocadoen og skrab dem ud med en ske og hæl dem i en skål. Drys avocadostykkerne med en lille smule salt og peber og rør godt rundt.
  • Skyl forårsløg og skær dem i små tynde ringe. Kom dem herefter op i skålen med avocadostykkerne. 
  • Hak koriander og mynte og kom dem over i skålen til de andre ting. Hæld olivenolie udover salaten og kom avocadosalaten op i en skål. Pynt til sidst salaten med ekstra korianderblade.
  • Server salaterne sammen med en nudelsalat til asiatisk flæsk.
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1

Passer godt sammen med ...