Spicy asiatiske agurkesalat

Asiatisk agurkesalat

Jeg er helt vild med krydret mad. Og asiatiske retter er helt sikkert også noget jeg virkelig nyder. Jeg synes de har en masse forskelligt tilbehør, som kan pifte de stærke og lidt så tunge retter op. Jeg synes en asiatisk agurkesalat er noget af det mest friske tilbehør som man kan servere til karamelliseret flæsk. Det er både nemt og hurtigt at lave, og man kan selv justere, hvor stærk den skal være. Så hvis du vil have en lidt mildere udgave, så halver du bare chilien. Har du rester af agurkesalaten, så gør den sig også rigtig godt i en sandwich eller burger. 
  • SVÆRHED
    NEM
  • FORBEREDELSE
    10 MINUTTER
  • SERVERINGER
    4
  • TILBEREDELSE
    30 MINUTTER
Spicy asiatiske agurkesalat

DET HAR DU BRUG FOR 

1 hel agurk, tynde skiver
3 stk  lime, saften
4-5 spsk kokossukker
1 hel frisk chili, fintskåret
et lille bundt mynteblade, finthakket
1 lille tsk salt

sesamfrø, ristet








SÅDAN GØR DU

  • Start med at skyld og skær agurkerne. Udkern herefter chilien og skær i tynde strimler. 
  • Kom saften fra de tre lime i en lille skål og bland kokossukker, de tynde chili strimler og lidt salt ned i og rør godt rundt.
  • Hæld blandingen over agurkeskiverne og lad det trække i en halv times tid i køleskabet.
  • Mens du venter kan du riste sesamfrø af på en tør pande ved middelvarme indtil de er gyldenbrune og hak derefter mynteblade i tynde strimler.
  • Pynt til sidst din agurkesalat med mynte og ristet sesamfrø og server til én asiatisk salat.
  • Velbekomme!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar

5 4 3 2 1

Passer godt sammen med ...