Velkommen
Gourmone er en madblog med opskrifter til alle dage. Hverdage, gode dage, hurtige dage, eller bare de dage, hvor du gerne vil prøve noget nyt.
Om gourmone. Asiatiske grøntsager og indkøb til flæsk og spicy agurkesalat
Om gourmone
Navnet på bloggen kommer af en kombination af ordene gourmet, gourmand og simone. Gourmet og gourmand betyder, at en person både kan lide at lave og spise virkelig god mad, hvilket beskriver mig på en prik. Og kombineres det med mit navn, så giver dét den bedste sammensætning af alle tre ting. GOURMONE.
Gourmone er en madblog, der vil give dig, der elsker at lave mad, inspiration til klassiske retter og nyfortolket opskrifter. Du vil finde opskrifter på hurtige retter, og nemme opskrifter, når tiden ikke er til mere end en hurtig omgang pasta. Eller du kan give dig i kast med lidt mere udfordrende opskrifter, som både kræver tid og tålmodighed. Det vigtigste for mig er bare, at du føler, at det skal være sjovt og en leg at gå i køkkenet. Jeg vil kun give dig mine bedste opskrifter, tips og tricks, så du kan opleve, hvad god mad er for mig.

hvem står bag gourmone?

Jeg er helt sikkert en foodie. Og jeg elsker at bruge alle mine penge på at gå ud og spise, handle ind i special forretninger, og nyde et godt glas vin, mens jeg står i køkkenet
Jeg hedder Simone og er bosiddende i København på grænsen mellem ydre Nørrebro og Nordvest. Jeg er mega fan af italiensk mad, og hvis det stod til mig, så ville jeg leve af pasta og pizza. Og selvfølgelig med vin og aperol.  
Simone Daniela staal på gourmone madblog
Få inspiration til dit næste måltid