Et nyt kapitel

  • Simone Staal
  • 1 maj 2020
Nu er tiden inde til at begynde noget nyt. Og jeg har efter noget tænketid valgt at starte en madblog. Det er ikke noget nyt, at jeg virkelig holder af mad. Det er heller ikke noget nyt, at jeg bruger meget tid i mit (forholdsvise nye) køkken, hvor jeg leger og eksperimenterer med forskellige madvarer og ingredienser. Sammensætter retter og giver gamle klassikere nye smage og udseende. Så nogle gange bliver gammelt til nyt.

Jeg er også helt ny til at skrive alle mine processer, tanker og opskrifter ned. Det hele er vildt og nyt med en madblog. Men selvom alt er nyt, så kan jeg ikke vente med at komme i gang. Og til at vise jer mit madunivers, min madblog med opskrifter til alle dage, hverdage, gode dage, hurtige dage, eller bare de dage, hvor du vil prøve noget nyt. Velkommen til et nyt kapitel.

Hvis du har en god idé eller et specielt ønske til en opskrift, så er du mere end velkommen til at sende dine forslag eller ønsker til mig. Jeg er altid klar på en lille udfordring eller opgave. 

Skriv endlig til mig på info@gourmone.dk

Comment

Be the first one who leave the comment.

Skriv et svar